HTML

Webáruház, weboldal, honlap, webprogramozás

Szolgáltatásaink: Általános honlap készítés (pl. egy céget és tevékenységét bemutató egyszerű weboldal) Webáruház készítés (egy céget, a cég tevékenységét, és a cég termékeit bemutató hanlap, ahol a termékeket is meg tudják venni az érdeklődők) Egyedi webes alkalmazás fejlesztése (saját munkáját, vagy egyéb tevékenységét megkönnyítő, leegyszerűsítő program írása, mely webes környezetben elérhető, pl. egy webes számlázó rendszer, vagy webes kapcsolat tartás az Ön ügyfeleivel.) Érdemes tájékozódia arról is, mit nem vállalunk, mert ilyen is.

Friss topikok

2-4-6 személyes apartmanok Zalakaroson

2013.12.23. 08:50 webgcd

Nálunk lehetősége van a nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra, gyógyulásra, hiszen biztosítjuk mindazt a nyugalmat, figyelmet illetve kényelmet, ami elengedhetetlen a teljes kikapcsolódáshoz. Szállásaink közt találhatóak 1-2-3 szobás apartmanok,( WIFI elérhetőséggel), 70 m2-es lux. apartman klímával,internetsarok. Az apartmanokban és a kertben vezeték nélküli internet hozzáférésre van lehetőség. A Gyógy és Élményfürdő gyalog könnyedén megközelíthető, a közelben több étterem, borozó és élelmiszerbolt is található. A jó levegőt a közelben elhelyezkedő Kanica erdő biztosítja, ahol kijelölt túristaútvonalakon tehetünk kellemes kirándulásokat.   Törekszünk arra, hogy az általunk kínált apartmanok Zalakaroson pihenő vendégeink számára kedvező ár-érték arányban legyenek elérhetőek.

További részletek honlapunkon

Szólj hozzá!

Címkék: Apartman Zalakaros Szállás

A bejegyzés trackback címe:

https://w6info.blog.hu/api/trackback/id/tr555664803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása