HTML

Webáruház, weboldal, honlap, webprogramozás

Szolgáltatásaink: Általános honlap készítés (pl. egy céget és tevékenységét bemutató egyszerű weboldal) Webáruház készítés (egy céget, a cég tevékenységét, és a cég termékeit bemutató hanlap, ahol a termékeket is meg tudják venni az érdeklődők) Egyedi webes alkalmazás fejlesztése (saját munkáját, vagy egyéb tevékenységét megkönnyítő, leegyszerűsítő program írása, mely webes környezetben elérhető, pl. egy webes számlázó rendszer, vagy webes kapcsolat tartás az Ön ügyfeleivel.) Érdemes tájékozódia arról is, mit nem vállalunk, mert ilyen is.

Friss topikok

Költséghatékony, és gyors megoldás honlapra

2012.06.12. 15:24 webgcd

Mostanában divatos honlapkészítési mód egy meglévő kész rendszer testre szabása. Ez a megoldás költséghatékony, és gyors, ami az ügyfélnek nagyon jó!

Kész tartalomkezelő rendszerek léteznek, sőt ingyenesek is vannak, csak mindent testre kell szabni bennük. Még ez is ingyenes, bárki megpróbálhatja... mégsem érnek el sikereket túl sokan...

Rengetegen belevágnak, és a rengetegből sokan elakadnak egy ponton. Például ott, hogy a kapcsolat felvételi oldalon a telefonszám legyen kétszer akkora betűvel, és legyen más színű. Ez látszólag egy egyszerű probléma, mégis gyakran okoz gondot, mert a tartalomkezelő rendszerek nem erre vannak felkészítve. Ennél sokkal okosabbak, de az ilyen apró beállításokra is rá lehet venni őket, ehhez kell a programozó, aki érti "mi van oda írva", és miért...

A kész tartalomkezelő rendszerek közül mi a Jooma!-val foglalkozunk.

Joomla! rendszerek testreszabását, bővítését, átalakítását vállaljuk. Már csináltunk ilyen. Nem egyet, nem kettőt... Ha ilyen jellegű problémája van, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://w6info.blog.hu/api/trackback/id/tr684583618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása